Produse medicale
 "Clienţii noştri sunt întotdeauna prima prioritate ..."

EndoMed - aplicaţie pentru managementul pacienţilor, analizelor şi imaginilor în cadrul cabinetelor de gastroenterologie.

EcoView - aplicaţie pentru capturarea imaginilor de pe echipamentele medicale de tip ultra sound şi salvarea lor împreună cu datele şi raportul pacientului pe medii portabile de stocare (CD, DVD, stick USB) sau pe hard-disk.

Radiologie - aplicaţie pentru managementul pacienţilor, înregistrarea/tipărirea rapoartelor medicale şi crearea de raportări statistice specifice secţiilor de radiologie.

PixelData Clinic - aplicaţie multimodulara pentru managementul pacienţilor, evidenta interventiilor operatorii si a consultatiilor, managementul medicamentelor administrate si a stocurilor de medicamente si consumabile, înregistrarea/tipărirea rapoartelor medicale şi crearea de raportări statistice.

DICOM Printer - aplicaţie pentru recepţionarea imaginilor DICOM de pe echpamentele de achiziţie, inserarea lor într-un template de raport medical împreună cu datele pacientului şi tipãrirea pe o imprimantã de birou.

Denta Vision - aplicaţie web pentru vizualizarea prin internet a radiografiilor dentare efectuate pacienţilor

Raportare SIUI - aplicaţie integrată cu PixelData Clinic pentru crearea rapoartelor SIUI.